PowerMama in Doetinchem

Ben jij zwanger of recent bevallen? Allereerst van harte gefeliciteerd!

In samenwerking met PowerMama Achterhoek kan je bij ons terecht voor diverse PowerMama programma’s. Zo train je veilig (door) tijdens de zwangerschap en bouw je verantwoord op na de bevalling. Want ‘doe maar wat goed voelt’ vinden wij een slecht advies in deze periode.

PowerMama is een bewezen effectief en erkend trainingsconcept voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap en richt zich op functionele (kracht en cardio) training met speciale aandacht voor core, bekkenbodem, ademhaling en houding én sluit perfect aan op CrossFit.

Naast fysieke training is er aandacht voor theorie. Zo leer je over alle fysieke en fysiologische veranderingen en leer je welke aanpassingen nodig zijn; zowel tijdens het trainen als in het dagelijks leven.

Kracht

%

Cardio

%

Coördinatie

%

Flexibiliteit

%
Veilig en verantwoord trainen tijdens en na de zwangerschap

PowerMama bij CrossFit ATD

PowerMama Training is voor alle dames die:

  • zwanger zijn
  • recent zijn bevallen
  • tot 2 jaar na de bevalling het sporten weer willen oppakken
  • nog zwangerschapsgerelateerde klachten ervaren
  • geen suffig clubje zoeken, maar écht willen trainen
  • goed geïnformeerd willen worden over de fysieke veranderingen tijdens de zwangerschap en het herstel daarna

PowerMama is voor zowel leden als niet-leden.
Ben je lid en wil je daarnaast ook mee (blijven) doen met de reguliere CrossFit WOD’s? PowerMama biedt een stevige basis en voldoende tips & tools waarop jij veilig doortraint en/of terug opbouwt.

Wil je meer weten over trainen tijdens en na de zwangerschap? Check dan de website van PowerMama Achterhoek voor meer informatie en aanvullend aanbod.

CrossFit ATD - PowerMama