Functional Yoga in Doetinchem

Komen je hielen van de vloer tijdens een overhead squat? Word je tijdens de lessen beperkt in je schouders? Of wil je actief een herstelmoment inplannen in jouw wekelijkse sportroutine?

Functional Yoga & mobiliteitstraining is dé aanvulling op jouw CrossFit workouts.

We bieden twee lessen, ontwikkeld voor de CrossFit atleet én afgestemd op onze maandelijkse CF programmering.

Kracht

%

Cardio

%

Coördinatie

%

Flexibiliteit

%
functionalyoga
Optimaliseer jouw sportprestaties

Yoga & mobiliteitstraining bij CrossFit ATD

RELAX & RECOVER
Werk actief aan jouw herstel tijdens de Relax & Recover lessen. De focus ligt op het herstellen, mobieler en soepeler maken o.a. van je rug, hamstrings en schouders.

De les is gebaseerd op yin yoga en bevat houdingen die langer worden gevast gehouden waardoor je spieren volledig ontspannen. Hierdoor creëer je een stretch op het fascie, gewrichten, gewrichtsbanden en pezen. Dit zorgt ervoor dat je soepel wordt en afvalstoffen uit het bindweefsel afgevoerd worden. Resultaat: een sneller herstel!

POWER & MOBILITY
Power & Mobility is een actieve les met functionele elementen uit Power Yoga aangevuld met specifieke mobiliteitstraining. Werk aan schoudermobiliteit, heupmobiliteit, core strenght, stabiliteit en balans voor betere prestaties tijdens jouw WOD’s.

In beide lessen is er aandacht voor ademhalingstechnieken voor een gezonde ademhaling, meer ontspanning en een optimale sport-ondersteuning.

APEX Training - Yoga