CrossFit in Doetinchem

CrossFit vormt de basis van ons dagelijkse trainingsaanbod. De CrossFit WOD, oftewel ‘workout of the day’ heeft als doel om je algemene fitheid te verbeteren en je klaar te maken voor elke fysieke uitdaging in het leven. Binnen het gevarieerde programma combineren we gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm met de nadruk op variatie en constante uitdaging; nooit saai dus!

De workouts bestaan altijd uit drie elementen: functioneel bewegen, hoge intensiteit en constante variatie.

Kracht

%

Cardio

%

Coördinatie

%

Flexibiliteit

%
CrossFIt
Word fysiek & mentaal sterk

Kwalitatief lesaanbod bij CrossFit ATD

Het lichaam is ontworpen om te bewegen, we richten ons binnen de training daarom voornamelijk op natuurlijke en functionele bewegingspatronen zoals rennen, springen, duwen, gooien, klimmen, tillen en trekken. Oftewel, oefeningen waar je écht iets aan hebt!

De workouts zijn divers, veelzijdig en je leert dingen die je nooit eerder hebt gedaan; hierdoor blijft sporten leuk én blijf je jezelf uitdagen. Daarnaast zijn de workouts aan te passen aan ieder niveau, dat maakt CrossFit geschikt voor iedereen!

Waarom CrossFit?

  • voor ieder niveau toegankelijk
  • effectieve en professioneel geprogrammeerde trainingen
  • gecertificeerde CF level 1 & level 2 coaches
  • kleine groep met veel persoonlijke aandacht
  • je ervaart super snel resultaat
  • CrossFit werkt enorm motiverend

Wil jij werken aan je weightlifting skills, trainen voor competities, conditie en uithoudingsvermogen optimaliseren of jouw mobiliteit verbeteren? Check dan ook ons aanvullende aanbod.

Wil jij CrossFit liever 1-op-1 beoefenen, dan kan je op onze locatie ook terecht voor Personal Training.

APEX Training - Crossfit
CrossFit Journal